Het verhaal van je leven – Bilthoven

3a.-Autobiografisch-schrijvenIn deze cursus verzamel je – via kleine opdrachten – al schrijvend verhalen uit je leven. Zes ochtenden schrijf je over dierbare, blije, mooie, indrukwekkende herinneringen. Over mensen die belangrijk zijn in je leven. Over momenten van schoonheid en troost. Over de schatten van jouw leven en misschien ook over minder blije momenten. Je leert simpele technieken om herinneringen levendig en beeldend te beschrijven. Iedereen kan ze toepassen. Samen vormen de verhalen misschien het begin van je ‘levensboek’ (eigenlijk is ieder leven een boek waard…).

In een groep schrijven en luisteren naar elkaars verhalen is inspirerend. Je bent vrij om je teksten wel of niet voor te lezen.
De cursus wordt begeleid door Arianne Collee, een ervaren biografisch schrijfdocent die zorgt voor een veilige, prettige sfeer EN iedereen aan het schrijven krijgt. De cursus is zowel voor ‘beginners’ als voor diegenen die eerder deelnamen aan een schrijfcursus. Schrijfervaring is niet nodig. Iedereen kan schrijven.

Data en tijd:        18  en 25 jan., 1 , 8 ,15 en 22 febr. van 10.00 – 13.00 uur
Locatie:                Lichtruim, Bibliotheek Bilthoven, Planetenplein 2, 3721LH Bilthoven
Kosten:                € 120,- / € 95,- leden Bibliotheek Idea
Organisatie & aanmelden: www. Ideacultuur.nl (zie onder ‘bibliotheek’ en ‘volwassenen’)